Ronin

A velencei vasmacskát fél órán át szelídítettem egy marék kandírozott vasporral, mire hajlandó volt egy képre állni velem. Egy szatyorban csempésztem át a határon. azóta velünk él.

Hamar jó barátok lettünk, bár a beilleszkedése nem volt zökkenőmentes. Eleinte előfordult, hogy kikaparta a nappaliban a garnitúrát, és volt hogy amerre ment csapágygolyók gurultak szerteszét. Ahogy teltek az évek megszoktuk egymást és az optikai egeremet sem molesztálja már. Egyedül a vedlését nem tudom megszokni. Ilyenkor tiszta fémforgács a szőnyeg...

 

Úton Szent István és Gizella felé: "Integessetek szépen a beláthatatlan-kanyarosságelhárító-domborútükörtárgynak" típusú family selfie (famfie).

 

Fotózáskor fontos a megfelelő felszerelés megléte. Mindig legyen nálunk a megfelelő objektív, hiszen a jó technika fél siker ugye... (photo by Laca)

 

 

... ha ezzel megvagyunk, akkor ügyeljünk a zavaró képelemekre. Mindent meg kell tennünk, hogy ne lógjanak a tájképünkbe... (photo by DDuck)

 

 

... s ha mindenre sikeresen figyeltünk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az utolsó amit látunk a megrendelő széles mosolya! :) (photo by Vicus)

 

 

Ez egy ritka fotó. Mert mind tudjuk a mobiltelefon nem fényképező. Ritkán tör ki annyira az alkotási vágy rajtam, hogy mégis használjam, a lyukat a hátulján. Arra viszont már nem emlékszem mit akartam vele. A Nap állását? Mókust? Szuperment?(photo by DDuck)

 

 

Olyan nincs, hogy valami nem állvány....(photo by DDuck)

 

 

....és ha állvány, akkor azonnal lehet puskát is csinálni belőle....  :P(photo by Bit)

 

 

...de azért elvétve rendeltetésszerűen is képes voltam használni. Ennek tudható be a "hűű de király vagyok!" arckifejezés. (photo by Bit)

 

GlaBlog

Még több cikk a GlaBlogon...

GlaBlog

Üdvözöllek ezen blog lapjain kedves olvasó. Ebben az egyvelegben megtalálható a korábbi Maszatka oldal minden cikke, a régi werkfotók és kirándulások beszámolói. Minden egyben, új köntösben. Tematikusan szűkíteni a kategóriaválasztóval tudsz. Kellemes böngészést kívánok.