Nagy örömmel jelenthetem, hogy meg-megbicsakló kitartásomat ez évben siker koronázta. Ezúton köszönöm családomnak, modelljeimnek, fotós társaimnak és barátaimnak a sok segítséget, a biztató szavakat. Nem utolsó sorban pedig azt az erőt, amiből a bátorságot meríthettem, hogy mások számára is láthatóvá tegyem gondolataimat, érzéseimet.

Bő egy hónappal ezelőtt kaptam a visszajelzést, hogy a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (The International Federation of Photographic Art – FIAP) a nemzetközi fotóművészeti kiállításokon elért eredményeim és a benyújtott szakmai portfólióm elismeréseként AFIAP fotóművészeti diplomát adományozott számomra.

A megtisztelő kitüntetést és a diplomámat 2015. augusztus 29-én vehetem át a Magyar Fotográfia Napja központi ünnepségén a Kossuth Múzeumban, Cegléden.

Az elmúlt másfél-két évben képeim a világ 22 országában 30 FIAP védnökségű nemzetközi fotóversenyen 154 alkalommal szereztek kiállítási jogot, 16 esetben pedig arany- vagy ezüstérmet, különdíjat. Szerepelnek katalógusokban, gyűjtemények részét képezik, falakon lógnak, weboldalakon láthatóak.
Ami ennél is fontosabb, hogy azok az érzések amik az objektívbe érkező fénnyel összekeveredve megalkották a képeimet, eljutottak az erre fogékony szívekbe, az ezt látó szemekbe. Mindez óriási élmény számomra, és hatalmas visszaigazolás, melynek mértékére ez a szakmai elismerés döbbentett rá.
Mai világunkban, ahol fényképezőgép-tulajdonosokat is fotóművésznek hívják, igyekszem büszkén viselni ezt a címet és soha nem hagyni elmúlni a fotográfiai iránti alázatot, a mesterek előtti tiszteletet.

Köszönöm Mindenkinek

GlaBlog

Még több cikk a GlaBlogon...

GlaBlog

Üdvözöllek ezen blog lapjain kedves olvasó. Ebben az egyvelegben megtalálható a korábbi Maszatka oldal minden cikke, a régi werkfotók és kirándulások beszámolói. Minden egyben, új köntösben. Tematikusan szűkíteni a kategóriaválasztóval tudsz. Kellemes böngészést kívánok.

Olvasd a Maszatka sztorit